Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684


GINOP

A projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél

  • ·      Kedvezményezett neve: P’-AutóCity Zrt.
  • ·      Projekt összköltsége: 314.763.606,- Ft
  • ·      A feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 220.334.524,- Ft
  • ·      A feltételesen visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektben a pécsi Volkswagen Autószalon átalakítása és jelentős eszközbeszerzés kerül megvalósításra. A 7630 Pécs, Diósi út 1. alatt már meglévő főépület kerül átalakításra, így gazdaságosabb műhelyek alakulnak ki, ami nem csak a kapacitásunkat növeli, hanem hatékonyságunkat is, csökkennek a várakozási idők, kényelmesebb munkakörnyezet alakul ki.

A korszerű járművek javítása csak a gyártó diagnosztikai mérőeszközeivel és célszerszámaival végezhető el. A szükséges eszközök beszerzése segíti a pontos, megbízható és a gyártó által elvárt minőségű munka elvégzését. A vállalkozás telephelyén felhasznált melegvíz teljes mennyiségét kiváltja a telepítendő napkollektoros rendszer. A javító műhelyhez vezető közlekedési út aszfaltozása, a parkoló állások térkövezése, a kerítés a vagyonvédelem és a kulturált környezet az ügyfélélmény kialakításának egyik fontos eleme.

A pályázat segítségével menedzsment tréninget és vállalti pénzügyi tanácsadást is igénybe veszünk, hogy folyamatosan bővülő vállalatunk vezetése is lépést tudjon tartani a folyamatváltozásokkal és jól kezeljük a cég struktúrájában bekövetkező változásokat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. augusztus 31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684