Kapacitásnövelő és szolgáltatási színvonal emelő fejlesztések az AutóCity-nél.GINOP

A projektben meglévő főépületünk átalakítását és jelentős eszközbeszerzést valósítunk meg. A beruházással majd kétszeresére tudjuk növelni szerviz kapacitásunkat, így csökkenteni tudjuk az előjegyzési és várakozási időket, ami szolgáltatási színvonalunk további jelentős emelését teszi lehetővé. A fejlesztések további, számunkra kiemelkedően fontos eredménye, hogy munkatársaink munkakörülményei jelentős mértékben javulnak a fejlesztéseknek köszönhetően.

A korszerű járművek javítása csak a gyártó diagnosztikai mérőeszközeivel és célszerszámaival végezhető el. A legmodernebb eszközök beszerzése jelentős mértékben járulhat hozzá a még pontosabb, a német gyártó által elvárt magas minőségű szerviz szolgáltatások biztosításához.

A vállalkozás telephelyén felhasznált melegvíz teljes mennyiségét kiváltja a telepítendő napkollektoros rendszer. A parkoló állások térkövezése, a kerítés a vagyonvédelem és a kulturált környezet a márkától elvárható magas szintű ügyfél-élmény kialakításának és további javításának fontos elemei.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.