P'-AutóCity Zrt. PROJEKTINFORMÁCIÓK | GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684 | Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél.

  1. Hírek
  2. PROJEKTINFORMÁCIÓK | GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684 | Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél.
2022.06.30.
Innováció

PROJEKTINFORMÁCIÓK | GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684 | Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél.

Jelen projektben a pécsi Volkswagen Autószalon átalakítása és jelentős eszközbeszerzés kerül megvalóstásra. .

GINOP


 Projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P’-AutóCity Zrt.-nél

  •        Kedvezményezett neve: P’-AutóCity Zr
  • ·      Projekt összköltsége: 314.763.606,- Ft
  • ·      A feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 220.334.524,- Ft
  • ·      A feltételesen visszatérítendő támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projektben a pécsi Volkswagen Autószalon átalakítása és jelentős eszközbeszerzés kerül megvalóstásra. A 7630 Pécs, Diósi út 1. alatt már meglévő főépület kerül átalakításra, így gazdaságosabb műhelyek alakulnak ki, ami nem csak a kapacitásunkat növeli, hanem hatékonyságunkat is, csökkennek a várakozási idők, kényelmesebb munkakörnyezet alakul ki.

A korszerű járművek javítása csak a gyártó diagnosztikai mérőeszközeivel és célszerszámaival végezhető el. A szükséges eszközök beszerzése segíti a pontos, megbízható és a gyártó által elvárt minőségű munka elvégzését. A vállalkozás telephelyén felhasznált melegvíz teljes mennyiségét kiváltja a telepítendő napkollektoros rendszer. A javító műhelyhez vezető közlekedési út aszfaltozása, a parkoló állások térkövezése, a kerítés a vagyonvédelem és a kulturált környezet az ügyfélélmény kialakításának egyik fontos eleme.

A pályázat segítségével menedzsment tréninget és vállalti pénzügyi tanácsadást is igénybe veszünk, hogy folyamatosan bővülő vállalatunk vezetése is lépést tudjon tartani a folyamatváltozásokkal és jól kezeljük a cég struktúrájában bekövetkező változásokat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023. augusztus 31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.