P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

 • NCAP (Amarok & Buzz)
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.01.05.

  CSÚCSBIZTONSÁG A LEGÚJABB VOLKSWAGEN MODELLEKBEN IS!

  Egyaránt 5-csillagosra vizsgázott a vadonatúj ID. Buzz és hamarosan bemutatkozó új Amarok az Euro NCAP járműbiztonsági tesztjein. Robusztus konstrukció és már alapfelszerelésként nagyszámú asszisztensrendszer gondoskodik a kiváló értékelésről.

 • ID.Buzz
  Újdonság a Volkswagenről 2023.01.05.

  MEGÉRKEZETT ÉS KIPRÓBÁLHATÓ A VADONATÚJ ID. BUZZ ÉS ID. BUZZ CARGO

  Megérkezett márkakereskedésünkbe az elektromobilitás legújabb generációja, az innovatív ID. Buzz, mely a Volkswagen első, teljesen elektromos kisbusza. Multifunkcionális, teljeskörűen hálózatba kapcsolt és teljes mértékben újragondolt. Az új ID. Buzz a Volkswagen Csoport modelljeiből már ismerős, nettó 77 kWh-s akkumulátorral elérhető, mely a 150 kW-os elektromos motornak biztosítja az energiát. Ez a rendszer akár 420 kilométert képes megtenni egy töltéssel.

 • Amarok 2023
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.01.05.

  ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS CSÚCSTECHNIKA: RENDELHETŐ AZ ÚJ VOLKSWAGEN AMAROK

  Strapabíró pickup, egy négykerekű multifunkciós munkaeszköz, mely alaposan átgondolt, az utasterétől egészen a platójáig. Hajtásáról erőteljes és gazdaságos turbófeltöltésű motorok gondoskodnak, kétféle összkerékhajtási rendszeren keresztül. Felszereltségétől függően több mint 25 vezetői segédrendszer és akár 12,3 col képátlójú kijelző felület elérhető.

 • FABIA
  Újdonság a ŠKODA-ról 2023.01.05.

  AZ ÚJ ŠKODA FABIA. KÜLÖNLEGES. FIGYELMET ÉRDEMEL.

  A teljesen új ŠKODA FABIA városban és városon kívül is megállja a helyét, vezethetősége kiegyensúlyozott, széles benzinmotor palettája garantálja, hogy minden vásárló megtalálhassa a hozzá legjobban illő motorizációt.

 • Multivan2021
  Újdonság a Volkswagenről 2023.01.05.

  AZ ÚJ VOLKSWAGEN MULTIVAN. KIPRÓBÁLHATÓ ÉS ÉS MEGRENDELHETŐ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!

  Megkezdődött a hazai forgalmazás, az új Multivan már konfigurálható és megrendelhető márkakereskedésünkben. A Volkswagen új Multivan modelljét az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkotta. Az új hajtásrendszer mellett az új Multivan nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve innovatív belső teret kapott, emellett továbbra is hozza a legendás Multivan jellemzőket.

 • KOQIAQ 2021
  Újdonság a ŠKODA-ról 2023.01.05.

  MEGÚJULT ŠKODA KODIAQ

  Számos formatervi és design vonatkozásban megújult a ŠKODA legnépszerűbb SUV modellje: LED-es első és hátsó lámpák, megújult lökhárító és hűtőrács, új „OUTDOOR” elemek a kerékjárati íveken, egy hiperelegáns új fényezés és számos új, nagyon trendi könnyűfém keréktárcsa lett elérhető.

 • POLO2021
  Újdonság a Volkswagenről 2023.01.05.

  AZ ÚJ POLO

  Az új modell front és hátsó részének karakteres változásai, az immáron az alapfelszereltség részét képező első és hátsó LED világítás mellett az új POLO-ban az alapfelszereltség része a digitális vezetőtér és infotainment rendszer is.

 • Új mércét állít az új Golf R teljesítménye
  Újdonság a Volkswagenről 2023.01.05.

  Új mércét állít aZ ÚJ Golf R teljesítménye

  Az új Golf R minden eddigi Golf R modellt túlszárnyal elképesztő 235 kW / 320 LE teljesítményével és 420 Nm nyomatékával. Ahhoz hogy ez az erő a lehető leghatékonyabban kerüljön továbbításra, a Volkswagen mérnökei kifejlesztették az új 4MOTION összkerékhajtási rendszert, amely nyomatékvektor-szabályozást használ a hátsó tengelyen. Ez az alapja a Golf R tovább javított kezelhetőségének, amely mércéül szolgál a modell kategóriájában.

 • Üzemavató
  Innováció 2023.01.05.

  ELKÉSZÜLT AZ AUTÓCITY ÚJ KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ ÜZEME

  A beruházással az AutóCity Zrt. karosszéria és fényező kapacitása 3-szorosára nőtt, de a karosszéria és fényező üzem kiköltözésével a korábbi szerviz-területről, a „klasszikus” szerviz kapacitások kétszeresre bővítése is lehetővé vált.

 • GINOP
  Innováció 2023.01.05.

  Audi autószalon energetikai fejlesztése

  GINOP-4.1.4-19-2020-01368

 • GINOP
  Innováció 2023.01.05.

  Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél

  GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02684

 • GINOP
  Innováció 2023.01.05.

  ŠKODA autószalon energetikai fejlesztése

  GINOP-4.1.4-19-2020-02891

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.