P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

 • VW
  Újdonság a Volkswagentől 2023.09.21.

  VOLKSWAGEN BUSINESS CLASS 2023 Az új Passat Variant világpremierje

  Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, immáron a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

 • Audi
  Aktuális 2023.09.21.

  LÁTVÁNYOSABB HŰTŐRÁCCSAL ÉS ÚJ FÉNYSZÓRÓKKAL ÉRKEZIK A FRISS AUDI Q8 ÉS AUDI SQ8

  Az Audi letisztult dizájnnal és továbbfejlesztett technológiával frissíti a Q modell család zászlóshajóját. A megújult külső kiemeli a SUV-kupé erős karakterét. Az opcionálisan elérhető S line külső csomag a még több sportosságra vágyó vásárlókat szolgálja ki.

 • Skoda
  Aktuális 2023.09.21.

  MEGÚJULT SKODA SCALA ÉS KAMIQ

  Széleskörű modellfrissítést követően mutatta be megújult Scala és Kamiq sorozatát a Škoda Auto. A SCALA most még dinamikusabb hatást kelt, átdolgozott hűtőrácsával, karcsúbb fényszóróival, áttervezett első- és hátsó lökhárítójával, valamint feltűnő első Air Curtain légterelő elemeivel a Vision RS koncepciómodellt idézi. A KAMIQ mostantól nagyobb és függőlegesebb állású Škoda-hűtőráccsal készül, míg új lökhárítói és hangsúlyos diffúzor eleme még robusztusabb hatást kelt. Mindemellett a Kamiq jellegzetes osztott fényszóróit is új arányok jellemzik: a felső világítóegység karcsúbbá, míg az alsó nagyobbá vált.

 • VW
  Aktuális 2023.09.01.

  Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a P'-AutóCity Zrt.-nél

  Jelen projektben a pécsi Volkswagen Autószalon átalakítását és jelentős eszközbeszerzést valósítottunk meg. A 7630 Pécs, Diósi út 1. alatt már meglévő főépület került átalakításra, így gazdaságosabb műhelyek alakultak ki, ami nem csak a kapacitásunkat növeli, hanem hatékonyságunkat is, csökkennek a várakozási idők, kényelmesebb munkakörnyezet alakult ki.

 • VW
  Innováció 2023.06.01.

  Kedvezményes forgóeszköz hitel a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram keretében. GINOP-8.3.5-18/B

  A GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű, Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítési program keretében a P’-AutóCity Zrt. 149.990.000Ft kedvező kamatozású forgóeszköz hitelt kapott rezsi, készlet és igénybevett szolgáltatás költségeinek finanszírozására.

 • ID.2all
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.26.

  A JÖVŐ ELÉRHETŐ ÁRÚ ELEKTROMOS VOLKSWAGENJE

  Az elektromobilitás korában is tovább írja kompakt modelljei sikertörténetét a Volkswagen. ID.2all tanulmányával betekintést nyújt egy elérhető árú, tisztán elektromos Volkswagen modell fejlesztésébe.

 • ID.3 (2023)
  Újdonság a Volkswagentől 2023.03.26.

  ÉRETTEBB ÉS IGÉNYESEBB. MEGÚJULT A VOLKSWAGEN ID.3

  Frissített dizájn, még színvonalasabb anyagválasztás és a vezetéstámogató rendszerek legújabb generációja. Ez az új ID.3. Két és fél évvel az első generáció bemutatását követően kiterjedt modellfrissítéssel érkezik jelentkezik a Volkswagen tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje.

 • Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól 2023.03.26.

  FELVILLANYOZÓAN SPORTOS HOSSZUTÁVFUTÓ AZ AUDITÓL

  Március elején bemutatkozott Magyarországon a legújabb és legnagyobb hatótávval rendelkező tisztán elektromos Audi: az Audi Q8 e-tron.

 • NCAP (Amarok & Buzz)
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől 2023.01.05.

  CSÚCSBIZTONSÁG A LEGÚJABB VOLKSWAGEN MODELLEKBEN IS!

  Egyaránt 5-csillagosra vizsgázott a vadonatúj ID. Buzz és hamarosan bemutatkozó új Amarok az Euro NCAP járműbiztonsági tesztjein. Robusztus konstrukció és már alapfelszerelésként nagyszámú asszisztensrendszer gondoskodik a kiváló értékelésről.

 • Új mércét állít az új Golf R teljesítménye
  Újdonság a Volkswagenről 2023.01.05.

  Új mércét állít aZ ÚJ Golf R teljesítménye

  Az új Golf R minden eddigi Golf R modellt túlszárnyal elképesztő 235 kW / 320 LE teljesítményével és 420 Nm nyomatékával. Ahhoz hogy ez az erő a lehető leghatékonyabban kerüljön továbbításra, a Volkswagen mérnökei kifejlesztették az új 4MOTION összkerékhajtási rendszert, amely nyomatékvektor-szabályozást használ a hátsó tengelyen. Ez az alapja a Golf R tovább javított kezelhetőségének, amely mércéül szolgál a modell kategóriájában.

 • GINOP-6.1.6-17-2018-00528
  Munkavállalói hírek 2023.05.13.

  Munkahelyi képzések megvalósítása a P’-AutóCity Zrt. és a Penthe Autóház Kft. konzorciumának munkavállalói számára

  A GINOP-6.1.6-17-2018-00528 projekt megvalósítását 2019.01.08-án kezdtük meg a szakmai megvalósító és a projektmenedzser bevonásával. A képzéseket megvalósítását a 2020-as év júniusában kezdtük meg, majd az év során folytattuk. A képzések megvalósítása a 2021-es évre is áttolódott, így a projekt fizikai befejezése 2021.07.17. A projekt konzorciumban valósult meg.

 • Üzemavató
  Innováció 2023.01.05.

  ELKÉSZÜLT AZ AUTÓCITY ÚJ KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ ÜZEME

  A beruházással az AutóCity Zrt. karosszéria és fényező kapacitása 3-szorosára nőtt, de a karosszéria és fényező üzem kiköltözésével a korábbi szerviz-területről, a „klasszikus” szerviz kapacitások kétszeresre bővítése is lehetővé vált.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.