P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. AZ ÚJ VOLKSWAGEN MULTIVAN. KIPRÓBÁLHATÓ ÉS ÉS MEGRENDELHETŐ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!
2023.01.05.
Újdonság a Volkswagenről

AZ ÚJ VOLKSWAGEN MULTIVAN. KIPRÓBÁLHATÓ ÉS ÉS MEGRENDELHETŐ MÁRKAKERESKEDÉSÜNKBEN!

Megkezdődött a hazai forgalmazás, az új Multivan már konfigurálható és megrendelhető márkakereskedésünkben. A Volkswagen új Multivan modelljét az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkotta. Az új hajtásrendszer mellett az új Multivan nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve innovatív belső teret kapott, emellett továbbra is hozza a legendás Multivan jellemzőket.

Multivan2021

Az új Multivan elsőkerék-hajtást használ, mozgatásáról kétféle – 136 lóerős (100 kW) és 204 lóerős (150 kW) – négy hengeres, turbófeltöltéses, TSI benzinmotor gondoskodik. A legújabb generációt eHybrid rendszerrel is piacra küldi a Volkswagen Haszonjárművek, amelyben a 116 lóerős (85 kW) elektromos villanymotor, illetve egy 150 lóerős turbófeltöltős TSI-benzinmotor együttesen gondoskodik a jármű meghajtásáról. A hibrid rendszer összteljesítménye így eléri a 218 lóerőt (150 kW).  A padlólemez alá épített 10,4 kWh kapacitású lítiumion-akkumulátorral a jármű akár 40-50 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is képes megtenni. A belső égésű motorral kombinálva a modell hatótávolsága eléri a 700 kilométert.

Az új Multivan két tengelytávval (4973mm és 5173 mm) és négy féle felszereltségi szinttel (Multivan, Life, Style, Energetic), és akár 14 színárnyalatban rendelhető, az autó induló ára 12.998.360 Ft.

Az új Multivan 7-személyes változatban, 2,5 millió forintos, nagycsaládos állami támogatással is elérhető. Az új Multivan 7-üléssel és magas használati értékű Family csomaggal bevezető áron 13 985 000 Ft-tól érhető el, ami a nagycsaládos állami támogatás igénybevételével 11 485 000 Ft-ra mérséklődhet.

További információ: Tiger Csongor | 70 311 08 44 | [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.