P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új Passat kapta a „2019. Legjobb Cégautója” elismerést
2019.11.06.
Újdonság a Volkswagenről

Az új Passat kapta a „2019. Legjobb Cégautója” elismerést

Sikeres indulás az új Passat számára: mindössze néhány héttel megjelenése után a széleskörű megújuláson átesett Passat elnyerte a "2019. Legjobb Cégautója" díjat. A Volkswagen egyik legkeresettebb modelljének új kiadása már több fontos összehasonlító teszten diadalmaskodott, ezzel is bizonyítva, hogy az új Passat egyike a piacon jelenleg elérhető legjobb üzleti modelleknek.

Az új Passat kapta a „2019. Legjobb Cégautója” elismerést

A "Legjobb Cégautó" díjat az AUTO BILD magazin szerkesztősége alapította, az olvasók voksai alapján kiosztott elismerést pedig a nagy darabszámban értékesített, középkategóriás modellek között gyűjtötte be az új Passat. A Passat mintaként szolgál a többi jármű számára ebben a kategóriában. Az AUTO BILD magazint idézve: "Ezek a vállalati autók nagyrészt az adott ország autópályáin, főútjain közlekednek és leginkább közép- illetve hosszútávú utakat tesznek meg. A kényelmi és vezetéstámogató rendszerek széles kínálata ezeket a hosszú utakat kellemesebbé és biztonságosabbá teszik…". Tulajdonképpen az a felszereltség, amely alapkivitelben rendelkezésre áll az autóban - mint például a LED technikájú fényszórók, a LED hátsó lámpák, környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel kiegészített Front Assist, a forgalmi sáv tartását segítő Lane Assist, az adaptív sebességtartó automatika (ACC), a kulcsnélküli indítás, a mobiltelefon interfésszel rendelkező infotainment rendszer, az App Connect segítségével történő okostelefon csatlakoztatás és számos más online mobilszolgáltatás - az új Passat1 modellt kitűnő ár/érték arányú választássá teszi, már alapkivitelben is.

A Passat modellhez választható erőforrások - a turbófeltöltős benzines (TSI) aggregáttól kezdve a turbódízel (TDI) motorokon át egészen a Passat GTE 160 kW (218 LE)2 hálózatról tölthető (plug-in) hajtásáig - hatékonyak és fenntarthatók. Szakmailag elismert lapok összehasonlító tesztjén az új Passat időről időre az élen végez. Az egyik példa erre az AUTO ZEITUNG tesztje, ahol a 140 kW (190 LE)3 Passat Estate 2.0 TDI diadalmaskodott legfőbb versenytársai előtt. A tesztelők véleménye szerint: "A modellnél alkalmazott változtatások bebetonozzák a VW Passat Estate meghatározó pozícióját a középkategóriában…". A másik, AUTO BILD magazinban megjelent összehasonlító tesztben a 140 kW (190 LE)4 teljesítményű Passat 2.0 TSI szintén a dobogó tetején végzett. A teszt résztvevői így foglalták össze a modell minőségi jellemzőit: "Tágas beltér, kiegyensúlyozott vezethetőség, fantasztikus multimédia kínálat és biztonság…" - Röviden: a tökéletes vállalati autó.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.