P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. AZ ÚJ POLO MEGÉRKEZETT!
2022.06.01.
Újdonság a Volkswagenről

AZ ÚJ POLO MEGÉRKEZETT!

Egy fontos premierről is beszámolhatunk idén nyáron: megérkezett márkakereskedésünkbe az új Volkswagen POLO, mellyel a modell egyértelműen magasabb szintre lépett.

POLO2021

Az új modell front és hátsó részének karakteres változásai, az immáron az alapfelszereltség részét képező első és hátsó LED világítás mellett az új POLO-ban az alapfelszereltség része a digitális vezetőtér és infotainment rendszer is. A Volkswagen úgy tervezte meg a vezérlőközpontot, hogy a vezetéshez szükséges összes információ egy vonalban legyen látható, így az infotainment rendszer és a digitális műszerek egyetlen, intuitív módon működtethető egységet képeznek.

Ráadásul az új POLO kategóriája első olyan modellje, melyben opcionálisan elérhető a részlegesen automatizált vezetés. A Volkswagen igény szerint kanyarodik, fékez és gyorsul, amit az opcionálisan választható IQ.DRIVE Travel Assist tesz lehetővé.

.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.