P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. AZ ÚJ ŠKODA FABIA. KÜLÖNLEGES. FIGYELMET ÉRDEMEL.
2022.09.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

AZ ÚJ ŠKODA FABIA. KÜLÖNLEGES. FIGYELMET ÉRDEMEL.

A teljesen új ŠKODA FABIA városban és városon kívül is megállja a helyét, vezethetősége kiegyensúlyozott, széles benzinmotorpalettája garantálja, hogy minden vásárló megtalálhassa a hozzá legjobban illő motorizációt. A FABIA GO Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal, most akár már 4 799 000 Ft-tól* elérhető. További részletek és tesztvezetés-regisztráció: https://autocity-pages.hu/skoda-fabia-2022/

FABIA

Bár kategória besorolását tekintve a kisautó szegmensbe tartozik, a ŠKODA FABIA utasterében öt fő is kényelmesen elfér, miközben csomagjaikat is magukkal vihetik. A megnövelt méretű új FABIA csomagtere ugyanis 380 literesre nőtt. Az új FABIA rendelkezik a kategóriájának egyik legalacsonyabb légellenállási mutatójával, ami így oly mértékben csökkenti az autó fogyasztását, hogy tudatos vezetés mellett akár 900 kilométer megtételét biztosíthatja egyetlen tank üzemanyaggal. Minden felszereltségi szinten széria és ezzel egyedülálló a piacon az extra biztonságot szolgáló 9 légzsák.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.