P'-AutóCity Zrt. Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ TIGUAN
2024.04.21.
Aktuális

BEMUTATKOZOTT AZ ÚJ TIGUAN

A Tiguan új generációja progresszív technológiákkal és karizmatikus formatervvel mutatkozik be | Az új, hálózatról tölthető hajtásláncok akár 100 kilométer tisztán elektromos hatótávolságot tesznek lehetővé | Az új, adaptív futóműszabályzás egyszerre biztosítja a maximális kényelmet és agilitást

Tiguan 2023

A Volkswagen világpremier keretében mutatja be a teljesen új fejlesztésű Tiguan modellt, és ezzel a bestseller harmadik generációját. A Tiguan jelenleg világszerte a Volkswagen egyik legsikeresebb modellje: 2007-es bemutatkozása óta több mint 7,6 millió vásárló döntött a kompakt SUV mellett.


Az MQB evo padlólemezzel megvalósított műszaki fejlesztések szinte minden téren tovább javították a Tiguan modelleket. Az akár 100 kilométeres tisztán elektromos hatótávolságú új, plug-in hibrid hajtásláncok minden eddiginél hatékonyabbá teszik ezeket az SUV-modelleket. Emellett mostantól a váltakozó áramú töltés is gyorsabb minden eHybrid kivitelben, az egyenáramú gyorstöltés pedig először jelenik meg szériafelszereltségként.


Az új, negyedik generációs digitális műszerfal maximális mennyiségű információt kínál, valamint digitális szolgáltatásokat és alkalmazásokat hoz a fedélzetre. A kezelhetőséget következetesen intuitívan használhatónak tervezték. Emellett az olyan új rendszerek, mint az első ülések pneumatikus masszázsfunkciója vagy a Tiguan modellben először alkalmazott IQ.LIGHT – HD-mátrixfényszórók a Touareg modellből származnak. Az új Adaptív futóműszabályzás tökéletesíti a kényelmet és a menetdinamikát. A Parkolási asszisztens rendszer legújabb generációja automatizálja a parkolóhelyek használatát.


Az MQB evo platform jóvoltából a Tiguan modellekben többféle hajtáslánc is helyet kaphat. A kínálatban szerepelnek turbófeltöltéses dízelmotorok (TDI), turbófeltöltéses benzinmotorok (TSI), mild hibrid turbófeltöltéses benzinmotorok (eTSI) és hálózatról tölthető hibridek (eHybrid), amelyek a jövőben kizárólag kettős tengelykapcsolós automatizált sebességváltóval (DSG) együtt választhatók.


Az új Tiguan 2024 első negyedévében érkezik a Volkswagen márkakereskedésekbe.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.