P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. CSÚCSBIZTONSÁG A LEGÚJABB VOLKSWAGEN MODELLEKBEN IS!
2023.01.05.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

CSÚCSBIZTONSÁG A LEGÚJABB VOLKSWAGEN MODELLEKBEN IS!

Egyaránt 5-csillagosra vizsgázott a vadonatúj ID. Buzz és hamarosan bemutatkozó új Amarok az Euro NCAP járműbiztonsági tesztjein. Robusztus konstrukció és már alapfelszerelésként nagyszámú asszisztensrendszer gondoskodik a kiváló értékelésről.

NCAP (Amarok & Buzz)

Az Euro NCAP európai teszt szervezet december 8-án közzétette legfrissebb járműbiztonsági teszteredményeit. Az ID. Buzz és az új Amarok révén a Volkswagen Haszonjárművek két, műszakilag egymástól teljesen eltérő modellje részesült „Nagyon jó” minősítésben, mindkettő a legmagasabb, ötcsillagos értékelést szerezve meg.


Az ID. Buzz alapfelszereltsége vezető- és utasoldali első légzsákot, első oldallégzsákokat, függönylégzsákokat és központi légzsákot foglal magában. A bennülők védelmére adható maximális pontszám 92 százalékát begyűjtve, a légzsákok és a megfelelően kialakított karosszériaszerkezet együttesének köszönhetően kiváló eredményt ért el a vadonatúj elektromos egyterű.


Akárcsak az ID. Buzz, az új Amarok is igen magas pontszámot ért el a töréstesztek során. A Volkswagen Haszonjárművek jövő év első felében a piacra érkező, új pickup-ja szintén ötcsillagos minősítésben részesült. Itt is a robusztus karosszériaszerkezet, illetve a korszerű asszisztens- és vészfékrendszerek egész sorának kombinációja eredményezi e tekintélyes elismerést.


Az Euro NCAP a balesetek megelőzését is magas pontszámokkal ismerte el. Az ID. Buzz és az új Amarok modellekben egyaránt számos, az alapkivitelhez tartozó vagy extraként rendelhető asszisztensrendszer áll a vezető rendelkezésére. A „Biztonsági segédrendszerek” kategóriában a megszerezhető pontok 90 százalékát (ID. Buzz), illetve 84 százalékát (Amarok) sikerült begyűjteni.


Az eredmények és valóban nagyon kemény töréstesztek:

ID.Buzz: https://www.euroncap.com/en/results/vw/id.+buzz/47766

Amarok:  https://www.euroncap.com/en/results/vw/amarok/48758

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.