P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. EGY IKON ÚJJÁSZÜLETÉSE
2022.03.28.
Újdonság a Volkswagenről

EGY IKON ÚJJÁSZÜLETÉSE

Versenytárs nélküli jármű született, mivel az ID. Buzz az alapoktól kezdve egy elektromos jármű. Az ID. Buzz bármely változatára, akár a kisbuszra, akár a furgonra esik a választás, jelzi, hogy tulajdonosa intelligens döntést hozott.

ID.Buzz

Műszaki szempontból az új modellcsalád alapja a Volkswagen Csoport modul-rendszerű elektromos hajtáskoncepciója. A nagyfeszültségű, bruttó 82 kWh (nettó 77 kWh) teljesítményű lítiumion-akkumulátorral rendelkező ID. Buzz modellekben a 150 kW (200 LE) teljesítményű villanymotor a hátsó kerekeket hajtja. A végsebesség elektronikusan korlátozott, 145 km/óra. A hatótávra vonatkozóan még nem állnak rendelkezésre hivatalos adatok.

Az új ID. Buzz formájához és kategóriájához mérten kiemelkedően agilis jármű. Egyrészt, mert az elektromos motor a 310 Nm-es nyomatéka már az elindulásnál elérhető. Másrészt, mivel az akkumulátor mélyen, a szendvicspadlóban helyezkedik el, az autó súlypontja nagyon alacsonyan van. Ráadásul az ID. Buzz fordulókörének átmérője alig több, mint 11 méter.

Tájékoztatás a modell elérhetőségéről.

A Volkswagen Haszonjárművek jelenleg az ID. Buzz prototípusok tesztelésének utolsó fázisánál tart. Az előszériás flotta jelenleg Európában turnézik. Ezek az utolsó próbautak hétköznapi körülmények között zajlanak Barcelona, Párizs, London, Amszterdam, Koppenhága, Hamburg és Hannover között. Az ID. Buzz és ID. Buzz Cargo előértékesítése az európai uniós típusbizonyítvány elfogadását követően, várhatóan 2022. májusában indul.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.