Innováció
2022.01.28.

ELKÉSZÜLT AZ AUTÓCITY ÚJ KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ ÜZEME!

2021 október 1-én egész napos rendezvénysorozattal ünnepélyesen megnyitottuk az AutóCity vadonatúj karosszéria és fényező üzemét. A beruházással az AutóCity Zrt. karosszéria és fényező kapacitása 3-szorosára nőtt, de a karosszéria és fényező üzem kiköltözésével a korábbi szerviz-területről, a „klasszikus” szerviz kapacitások kétszeresre bővítése is lehetővé vált.
Üzemavató

Az új létesítmény telepített eszközparkja is vadonatúj, az üzemben a legnagyobb méretű VW haszonjárművek (Crafter) fényezésére is alkalmas fényező kamra, az alkatrészek fényezésére szolgáló fényező kabin, összesen 5 előkészítő állás és egy 6-állásos, a legnagyobb méretű VW Crafter teherautók és áruszállítók emelésére is alkalmas karosszérialakatos műhely található.

A létesítmény a jelenleg elérhető legmodernebb technikákkal és technológiákkal dolgozik, kizárólag ICI rendszerű, vizes-bázisú festékanyagokat használ. Felszereltsége, technikai színvonala és a javítható méret-kategóriák tekintetében is egyedülálló a régióban. Teljes személyzettel 17 munkatársnak és családjaiknak biztosít megélhetést, 10 új munkahelyet teremtve.