P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ELKÉSZÜLT AZ AUTÓCITY ÚJ KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ ÜZEME
2023.01.05.
Innováció

ELKÉSZÜLT AZ AUTÓCITY ÚJ KAROSSZÉRIA ÉS FÉNYEZŐ ÜZEME

A beruházással az AutóCity Zrt. karosszéria és fényező kapacitása 3-szorosára nőtt, de a karosszéria és fényező üzem kiköltözésével a korábbi szerviz-területről, a „klasszikus” szerviz kapacitások kétszeresre bővítése is lehetővé vált.

Üzemavató

Az új létesítmény telepített eszközparkja is vadonatúj, az üzemben a legnagyobb méretű VW haszonjárművek (Crafter) fényezésére is alkalmas fényező kamra, az alkatrészek fényezésére szolgáló fényező kabin, összesen 5 előkészítő állás és egy 6-állásos, a legnagyobb méretű VW Crafter teherautók és áruszállítók emelésére is alkalmas karosszérialakatos műhely található.

A létesítmény a jelenleg elérhető legmodernebb technikákkal és technológiákkal dolgozik, kizárólag ICI rendszerű, vizes-bázisú festékanyagokat használ. Felszereltsége, technikai színvonala és a javítható méret-kategóriák tekintetében is egyedülálló a régióban. Teljes személyzettel 17 munkatársnak és családjaiknak biztosít megélhetést, 10 új munkahelyet teremtve.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.