P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ÉRETTEBB ÉS IGÉNYESEBB. MEGÚJULT A VOLKSWAGEN ID.3
2023.03.26.
Újdonság a Volkswagentől

ÉRETTEBB ÉS IGÉNYESEBB. MEGÚJULT A VOLKSWAGEN ID.3

Frissített dizájn, még színvonalasabb anyagválasztás és a vezetéstámogató rendszerek legújabb generációja. Ez az új ID.3. Két és fél évvel az első generáció bemutatását követően kiterjedt modellfrissítéssel érkezik jelentkezik a Volkswagen tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje.

ID.3 (2023)

A legújabb szoftverek mellett karakteresebb külső és kifinomultabb belső kialakítás jellemzi a kompakt elektromos modellt. A színpalettát olyan új árnyalatok bővítik, mint például a Sötét Oliva, miközben igényes, nem állati eredetű és hosszú távon fenntartható előállítású anyagok használata igazolja vissza a Volkswagen fenntarthatósági stratégiáját.


Az új ID.3 még egyszerűbb és kényelmesebb töltésről gondoskodik az alapfelszereltségét bővítő olyan megoldásokkal, mint a Plug & Charge funkció, mellyel az autó a töltőkábelt a töltőállomásba csatlakoztatva azonosítja magát, illetve indítja el a töltési folyamatot, valamint az intelligens e-útvonaltervezőt. Utóbbi úgy számítja ki egy-egy hosszabb útvonal töltési megállóhelyeit, hogy az autó a lehető leggyorsabban érhesse el úticélját.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.