P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. FELVILLANYOZÓAN SPORTOS HOSSZUTÁVFUTÓ AZ AUDITÓL
2023.03.26.
Újdonság az Auditól

FELVILLANYOZÓAN SPORTOS HOSSZUTÁVFUTÓ AZ AUDITÓL

Március elején bemutatkozott Magyarországon a legújabb és legnagyobb hatótávval rendelkező tisztán elektromos Audi: az Audi Q8 e-tron.

Q8 e-tron

Az Audi új SUV modelljének atletikusabb Sportback kivitele akár már 600 kilométert képes megtenni egyetlen töltéssel (WLTP). A vadonatúj csúcsragadozónak magyar vonatkozása is van: Győrben készült elektromos motorok hajtják


Az Audi közel négy éve, az Audi e-tron bevezetése óta következetesen halad az elektromobilitás útján. Ennek következő állomása a most hazánkba is megérkezett Audi Q8 e-tron modell. Az autó legfontosabb újdonsága, hogy az eddigieknél nagyobb akkumulátorcsomaggal is elérhető, így Sportback kivitelét választva akár 600 kilométert is megtehetünk egyetlen töltéssel. Az új technológia azt is lehetővé teszi, hogy az akkumulátor a megfelelő töltőegységre csatlakoztatva akár 31 perc alatt képes legyen 10-ről 80 százalékra feltöltődni.


A Q8 e-tron az Audi második olyan tisztán elektromos modellcsaládja az e-tron GT után, melyből sportváltozat is elérhető: az SQ8 e-tron modell a maga három motorjával és 370 kW-os (496 lóerő) teljesítményével egyszerre képviseli az S/RS modellek jelentett sportos tradíciót, és az e-tron modellek tisztán elektromos meghajtású, karbonsemleges, fenntartható mobilitását.


Az Audi elektromos SUV palettájának csúcsmodellje az Art & Antique kiállításon mutatkozott be Budapesten, a Bálnában. Márkakereskedésünkbe várhatóan nyár elején érkezik meg tesztautónk, mely az érdeklődők számára kipróbálható lesz. Az Audi Q8 e-tron már konfigurálható és megrendelhető márkakereskedésünkben (2023-03-26).

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.