P'-AutóCity Zrt. Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. FRISSÜL A VOLKSWAGEN ZÁSZLÓSHAJÓJA
2024.04.21.
Aktuális

FRISSÜL A VOLKSWAGEN ZÁSZLÓSHAJÓJA

Csúcsminőséggel és műszaki tartalommal mutatkozik be az új Touareg.

Touareg 2023

A Touareg a nagyméretű szabadidő-autók kategóriájának egyik legsokoldalúbb járműve: utazóautó, a vontató jármű és a terepjáró tökéletes egyvelege. A Volkswagen most műszakilag és megjelenésében is számos ponton továbbfejlesztette prémium modelljét.


A Volkswagen típusai közül elsőként az új Touareg kapta meg az interaktív IQ.LIGHT HD – Matrix fényszórót. Az új világításrendszer több mint 38 000 pixeles LED-et használ. Hátul a vadonatúj, LED-es lámpatestekről ismerhető fel a fiatalítás, az ezek, illetve a Volkswagen embléma között húzódó vízszintes LED-es sáv is vörösen világít.


MŰSZAKI RENDSZEREK ÖSSZEOLVADÁSA. A Touareg egy új tetőterhelés-érzékelővel rendelkezik, amely szorosan együttműködik a futómű elektronikájával, így a nagyobb mozgékonyság előnyét kínálja. Ha felszerelnek egy tetőcsomagtartót, az érzékelő észleli és továbbítja az információt a vezetéstámogató rendszereknek, például az elektronikus menetstabilizátornak. Ez a rendszer ennek hatására korábban beavatkozik, hogy fokozza a menetstabilitást. Ezzel szemben a rendszerek a korábbinál sportosabb menetteljesítményt engednek meg, ha nincs terhelés a tetőn.


VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK SZÉLES VÁLASZTÉKA. Számos vezetéstámogató rendszer biztosít még nagyobb kényelmet és biztonságot a Touareg utasainak. Ezek közé olyan alapfelszerelések tartoznak, mint az adaptív sebességtartó automatika, az automatikus vészfékrendszer, a tolatássegítő kamera, a sávelhagyásra figyelmeztető, a táblafelismerő és a radaros parkolássegítővel.


A FORMATERV ÜTŐS FRISSÍTÉSE. A prémium-szabadidőautó új generációja Touareg alap változatban, két egyenértékű, de eltérően pozícionált Elegance (kifinomult stílus) és R-Line (sportos) exkluzív kivitelben. A Touareg R eHybrid független csúcsmodellként szerepel majd a kínálatban, de ez a változat Magyarországon egyelőre nem kerül kereskedelmi forgalomba.


BENZINES, DÍZEL ÉS KÜLSŐ FORRÁSRÓL TÖLTHETŐ HIBRID HAJTÁSLÁNCOK. Az új Touareg ötféle hajtáslánccal áll rendelkezésre. Ezek mindegyike 3,0 literes, V6-os motorral érkezik: egy turbófeltöltős benzinmotor (250 kW/340 LE), két turbófeltöltős dízelmotor (170 kW/231 LE és 210 kW/286 LE) és két, külső forrásról tölthető hibrid hajtás (V6-os benzinmotor plusz villanymotor). A Touareg eHybrid külső forrásról tölthető hibrid hajtásának rendszerteljesítménye 280 kW (381 LE); míg a Touareg R eHybrid esetében 340 kW (462 LE). Mindegyik motorhoz alapfelszerelésként nyolcfokozatú automatikus sebességváltó és 4MOTION állandó összkerékhajtási rendszer társul.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.