P'-AutóCity Zrt. Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. LÁTVÁNYOSABB HŰTŐRÁCCSAL ÉS ÚJ FÉNYSZÓRÓKKAL ÉRKEZIK A FRISS AUDI Q8 ÉS AUDI SQ8
2023.09.21.
Aktuális

LÁTVÁNYOSABB HŰTŐRÁCCSAL ÉS ÚJ FÉNYSZÓRÓKKAL ÉRKEZIK A FRISS AUDI Q8 ÉS AUDI SQ8

Az Audi letisztult dizájnnal és továbbfejlesztett technológiával frissíti a Q modell család zászlóshajóját. A megújult külső kiemeli a SUV-kupé erős karakterét. Az opcionálisan elérhető S line külső csomag a még több sportosságra vágyó vásárlókat szolgálja ki.

Audi

Az Audi most először szereli fel a Q8-at HD Matrix LED fényszórókkal, beleértve a lézert is, mint kiegészítő távolsági fényt. Ezek a fényszórók digitális nappali menetfényekkel és választható fényjelzésekkel rendelkeznek. A digitális OLED hátsó lámpák négy választható fényjelzéssel egészítik ki a kibővített világítási kínálatot. Új kerekek, színek, dekoratív betétek és kontrasztvarrással ellátott ülések teszik egyértelművé az autó első helyét a Q modellek között.


Az ügyfeleknek mostantól még több lehetősége van az egyedi megjelenés összeállítására, új színek, 21-23 colos felnik és belső hangulatok jelentek meg a palettán, a fedélzeti rendszer az eddiginél több alkalmazás futtatására képes. Az SQ8-nál széria, a Q8-nál rendelhető a légrugózás és az összkerék-kormányzás.


A motorkínálatban nincs nagy változás, a 3,0 literes V6-os TDI (231 LE/500 Nm vagy 286 LE/600 Nm), a 3,0 literes V6-os TFSI (340 LE/500 Nm) közül lehet választani az Audi Q8 esetén. Az SQ8 változatot továbbra is a 4,0 literes V8-as biturbó (507 LE/770 Nm) hajtja. A hathengeresek 48 voltos lágyhibrid rásegítéssel, a V8-as hengerlekapcsolással csökkenti a jármű fogyasztását.Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.