P'-AutóCity Zrt. Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. MEGÚJULT SKODA SCALA ÉS KAMIQ
2023.09.21.
Aktuális

MEGÚJULT SKODA SCALA ÉS KAMIQ

Széleskörű modellfrissítést követően mutatta be megújult Scala és Kamiq sorozatát a Škoda Auto. A SCALA most még dinamikusabb hatást kelt, átdolgozott hűtőrácsával, karcsúbb fényszóróival, áttervezett első- és hátsó lökhárítójával, valamint feltűnő első Air Curtain légterelő elemeivel a Vision RS koncepciómodellt idézi. A KAMIQ mostantól nagyobb és függőlegesebb állású Škoda-hűtőráccsal készül, míg új lökhárítói és hangsúlyos diffúzor eleme még robusztusabb hatást kelt. Mindemellett a Kamiq jellegzetes osztott fényszóróit is új arányok jellemzik: a felső világítóegység karcsúbbá, míg az alsó nagyobbá vált.

Skoda

Nagyszilárdságú karosszériaszerkezetének és még fejlettebb vezetéstámogató rendszereinek köszönhetően mindkét modellt különösen magas színvonalú aktív és passzív biztonság jellemzi. Az egyaránt az MQB-A0 platform műszaki alapjaira épülő Scala és Kamiq továbbra is az evo2 motorgeneráció kiemelkedően gazdaságos és korszerű TSI-erőforrásait kínálja, melyek a 70 kW (95 LE) és 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományt ölelik fel. Az átszervezett termékpaletta most különböző extrafelszerelés-csomagok mellett mindkét modell esetében három-három felszereltségi szintből és hatféle beltér-kivitelből áll.


Formavilágában kifejezően megalkotott, bőséges alapfelszereltség jellemezte és praktikus ferdehátú modellként, tágas utas- és csomagterével a SCALA mércéül szolgál a kompaktkategóriában. Amióta 2019-ben először megjelent a bemutatótermekben, a világ 57 piacán összesen közel 230 ezer példányban szállították ki a vásárlóknak.


Néhány hónappal a Scala bemutatóját követően a cseh autógyártó a rohamosan bővülő városi SUV szegmensbe lépett be új KAMIQ sorozatával, amelynek tagjai a kompakt autók agilitásával és irányíthatóságával ötvözik a SUV-modellek jellemző erényeit, például a megemelt üléspozíciónak köszönhető jobb kilátást és kényelmesebb be- és kiszállást, valamint a nagyobb szabadmagasságot. A cseh márka SUV-kampányának harmadik modelljeként gyorsan „bestsellerré” vált: eddig több mint 351 ezer Kamiq gördült le a gyártósorról, s ezzel 2021-ben és 2022-ben is a legkelendőbb Škoda SUV-modellként végzett népszerű nagytestvérei, a Kodiaq és a Karoq előtt. A Kamiq sorozat tagjait a világ 60 piacán szállították ki az ügyfeleknek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.