P'-AutóCity Zrt. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS CSÚCSTECHNIKA: RENDELHETŐ AZ ÚJ VOLKSWAGEN AMAROK
2023.01.05.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS CSÚCSTECHNIKA: RENDELHETŐ AZ ÚJ VOLKSWAGEN AMAROK

Strapabíró pickup, egy négykerekű multifunkciós munkaeszköz, mely alaposan átgondolt, az utasterétől egészen a platójáig. Hajtásáról erőteljes és gazdaságos turbófeltöltésű motorok gondoskodnak, kétféle összkerékhajtási rendszeren keresztül. Felszereltségétől függően több mint 25 vezetői segédrendszer és akár 12,3 col képátlójú kijelző felület elérhető.

Amarok 2023

ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS KÉT CSÚCSVÁLTOZAT Az új Amarok annak jegyében született, hogy bármilyen út kihívásának megfelelhessen, ezért Európában és a világ számos más részén alapkivitelben összkerékhajtással jelenik meg. Négy-, illetve hathengeres turbófeltöltésű motorok gondoskodnak az új Amarok hajtásról. Az új Amarok modellpalettáján emellett öt felszereltségi változat található.


NÉGY ÉS HAT HENGER Az adott piactól függően akár négy turbófeltöltésű dízel (négy- és hathengeres TDI) és egy turbófeltöltésű benzinmotor (négyhengeres TSI) sorakozik az Amarok új generációjának kínálatában. Mind az öt motorizáció közös jellemzője a magasfokú gazdaságosság és a nyomatékgazdag karakterisztika.


KÉT ÖSSZKERÉKHAJTÁSI RENDSZER Európában és számos más országban az Amarok már alapkivitelében 4MOTION összkerékhajtással érkezik az ügyfelekhez. Motorváltozattól függően kétféle 4MOTION rendszer szerepel a kínálatban, egy három-, valamint a csúcsváltozatban négy hajtásüzemmóddal használható, kapcsolható összkerékhajtás. A negyedik üzemmódként (4A) a csúcsváltozat többlamellás tengelykapcsolón keresztül változó, így automatikus forgatónyomaték-elosztást kínál az első és a hátsó tengely között. Az extrafelszereltségként rendelhető differenciálzár és intelligens menet-üzemmódok tökéletesítik tovább az új Amarok terep képességeit.


A 170 lóerős, 6-sebességes Amarok 2.0 TDI 4MOTION induló ára Magyarországon jelenleg (2023-01-05) nettó 14 544 000 Ft. Rendelhetők lesznek a Life, Style, Aventura és PanAmericana felszereltségek is.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.