P'-AutóCity Zrt. Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. VADONATÚJ VOLKSWAGEN ID.7 MEGÉRKEZETT
2024.04.19.
Aktuális

VADONATÚJ VOLKSWAGEN ID.7 MEGÉRKEZETT

Megérkezett márkakereskedésünkbe a Volkswagen első, felső-közép kategóriájú elektromos limuzinja, a Volkswagen ID.7 modell, mely akár már 700 kilométer (WLTP) hatótávra képes. A dinamikus hajtásrendszer, a tágas térkínálat és a prémium technikák együttesével kényelmes utazólimuzinként tár fel új piaci szegmenst az ID. család előtt.

ID.7

Az ID.7 a moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő első olyan modell, amely már a hajtásrendszerek teljes egészében új fejlesztésű, magas hatásfokú generációjával készül. 210 kW (286 LE) teljesítményével a Volkswagen ID. család legerősebb tagja, melyhez több akkumulátorméret választható.


Az új elektromos hajtást mindenekelőtt energiafogyasztása tekintetében optimalizálták, így az akkumulátor méretétől függően akár 700 kilométer WLTP-hatótáv elérésére is képes lehet. Az ID.7 ezzel a sokat autózók és a flottaügyfelek környezettudatos választása lehet.


Az ID.7 közel öt méter hosszú, emellett kiemelkedően áramvonalas. Elegánsan ereszkedő, kupé-stílusú tetővonala is nagyban hozzájárul a felszereltségtől függően akár 0,23 légellenállási együtthatójához. Hosszú tengelytávja és rövid karosszéria-túlnyúlásai valamennyi utas, akár öt személy számára is bőséges helyet biztosítanak.


Fedezze fel a vadonatúj és lenyűgöző ID.7 modellt márkakereskedésünkben!


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.