P'-AutóCity Zrt. Volkswagen Roadshow 2022 sportos modellek AutóCity Pécs, 2022 szeptember 30.-október 5.

  1. Hírek
  2. Volkswagen Roadshow 2022 sportos modellek AutóCity Pécs, 2022 szeptember 30.-október 5.
2022.09.14.
Aktuális

Volkswagen Roadshow 2022 sportos modellek AutóCity Pécs, 2022 szeptember 30.-október 5.

Szeptember végén az idei Volkswagen Roadshow második rendezvénye is lebonyolításra kerül pécsi márkakereskedésünkben. Ennek keretében hat, nagyteljesítményű Volkswagen modell lesz megcsodálható és kipróbálható.                Kedvcsinálónak a hat modell: Polo GTI 2.0 TSI OPF (207 LE) | Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG (300 LE) | Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion (320 LE) | Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion (320 LE) | T-Roc R TSI DSG 4Motion (300 LE) | Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion (320 LE)

Volkswagen Roadshow 2022 - sportos modellek

Fenti sport változatok kipróbálására előzetes regisztráció alapján* szeptember 30. és október 5. között nyílik lehetőség márkakereskedésünkben: hétköznapokon 10:00 és 18:00 között, szombaton 10:00 és 15:00 között. Regisztrációját az alábbi linkre kattintva várjuk, de időpont egyeztetésre kollégáink is készséggel állnak rendelkezésére. 

https://roadshow.volkswagen.hu/kereskedes/autocitypecs


* A tesztvezetések a biztonságos lebonyolítás érdekében és tekintettel a rendezvényen szereplő nagyteljesítményű Volkswagen modellek átlagos utcai modellektől bizonyos tekintetben jelentősen eltérő viselkedésére, előzetes regisztrációhoz és a következő feltételek teljesüléséhez kötött: B-kategóriás vagy annál magasabb besorolású érvényes vezetői engedély, Minimum 10 éves járművezetői gyakorlat, Felelősségvállalási nyilatkozat aláírása, Kötött tesztútvonal használata, A tesztvezetések lebonyolítóitól kapott instrukciók maradéktalan betartása. Ezen feltételek bármelyikének a hiánya, vagy be nem tartása a tesztvezetés megtagadását vagy megszakítását eredményezheti. Amennyiben az érdeklődő a vezetési gyakorlattal kapcsolatos kritériumnak nem felel meg, a tesztvezetésen instruktőri bemutatás mellett, utasként vehet részt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.